onsdag 24. mars 2010

GIVE AWAYS!

Jeg kjenner øynene begynner å sige ned og gjespene kommer bare oftere!
Etter en stygg forkjølelse med pels-pleddet som min beste venn, blogfrie og internett-frie siste dagene, har jeg lurt meg selv til å sitte oppe utover natta og sett på utallige spennendes blogger og kost meg med hjemmelaget kakao og duftlys, ledd litt, undret meg litt og "stjelt" ideèr eller lettere sagt fått MASSE god inspirasjon fra mange bloggere med kreative evner og flotte blogger!

På min vei inn i blogg-verdenen i kveld/natt har jeg også kommet over endel Give Away`s jeg gjerne vil dere med dere og her kommer noen av dem!

ENJOY!

KLEM
ADA
Savner du vår-tegn, eller er glad i fugler, naturen og alt det vidunderlige vi ser utendørs på denne tida på året, burde du virkelig titte innom denne dama her og sjekk ut bildene hennes og få litt vår-følelse du også!
Denne dama har for tiden en utrolig flott Give Away med kopper i glade vår/sommerfarger og flotte sorte brikker, så titt innom og kikk!
MariMaja har en hemmelighet på lur og trekning 4.april!Henriette med sin blogg HENRIETTES LILLE VERDEN gir vekk disse rose øredobbene!
Titt gjerne innom bloggen hennes og sjekk ut hunden. Artig tass :)
BETTUM ViLLA har blandt annet denne boxen jeg falt spesielt for, pluss armband og vakkert smykke :)
4 kommentarer:

 1. Hei på deg!Alltid artig med Giveaway;)..man KUNNE jo vinne!
  Vaskenøttene er bare fantastiske!Klærne våre har aldri vært renere og klarere i fargene enn de er nå..og de dufter også himmelsk med eteriske oljer (lavendel nå).Jeg har kjøpt mine i helsekostforretning(det samme med all verdens eteriske oljer)Har også googlet vaskenøtter, og det er massevis å få tak i pr. nett også.
  Prøv dem..du vil ikke angre;))
  ønsker deg en fortsatt fin dag og god bedring!
  klem

  SvarSlett
 2. Hei hei! de fiolene på sjokolademuffinsen har jeg kjøpt i en blomsterbutikk. De har kommet i potter allerede. Men jeg skal innrømme at jeg ikke har smakt...

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Hei
  Veldig hyggelig at du vil være med på min give away!
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 4. Heisann :)

  Ja Give Aways gir et løft i hverdagen!
  Håper selvfølgelig å vinne hver gang, det er så masse flott rundt omkring!
  Men.... det blir nok min tur også, å holde Give Away, å da blir det vanskelig å "overgå" alle her inne! Så jeg får vente litt :)

  Ha en flott kveld1

  Klem
  Ada

  SvarSlett